Eläimellinen Tampere

Eläimellinen Tampere -solmussa voit jakaa kokemuksia eläimistä kaupungissa.

Eläimellinen Tampere -solmussa voit kertoa tarinoita luonnosta ja eläimistä kaupungissa. Erityisesti Solmuun voi laittaa esille kuvia, videoita, ääninäytteitä ja myös lahjoittaa otoksiaan Vapriikin kuva-arkistolle. Vapriikin henkilökunta osallistuu keskusteluun ja kommentoi kaupunkilaisten luontokokokemuksia.

 Tutustu myös näyttelyyn Eläimellinen Tampere alkaen 26.4.2010. Kahvila Amurin Helmen seinillä on esillä eläinaiheisia valokuvia Vapriikin kuva-arkiston kokoelmista. Näyttelyn kuvat ovat nykyisen Tampereen alueelta. Valokuvanäyttelyn kuvista varhaisin on 1890-luvulta ”Lehmä laiduntamassa Pyynikillä”. Lehmä olikin yleinen näky kaupungissa, kun väki kuljetti eläimensä kotinavettaan vaikkapa Kauppakadulla.

Kaupungissa voi törmätä erilaisiin vapaana eläviin nisäkkäisiin puhumattakaan linnuista. Näistä monet ovat sopeutuneet elämään ihmisten lähellä. Kaupunkiluonto ulottuu keskustasta Teiskon metsiin, pienistä ötököistä lähtien. Tule jakamaan tamperelaiset luontokokemuksesi muiden harrastajien kanssa ja lahjoita parhaimmat kuvasi myös kuva-arkiston käyttöön.

Voit myös osallistua tallentamiseen Solmun kautta, ottamalla yhteyttä kuva-arkistoon tai tulemalla paikan päälle Vapriikkiin.

 

Solmun on toteuttanut Vapriikin kuva-arkisto yhteistyössä luonnontieteellisen museon kanssa:

Vapriikin kuva-arkisto, Ilona Koivisto: 040-8007824, ilona.koivisto(at)tampere.fi

Luonnontieteellinen museo, Tomi Kumpulainen:  040-8016614, tomi.kumpulainen(at)tampere.fi

    

Muita solmuja aiheesta:

  • Array
Lisää tiedosto Vaatii kirjautumisen palveluun.

Kommentit

Lisää kuvia näyttelystä nyt Solmussa

Hei, lisäsin nyt osan näyttelyn kuvista tänne Solmuun. Olisiko sinulla jokin suosikkikuva. jonka erityisesti haluaisit Solmusta nähdä?

 

t. Riitta Kela, Vapriikin kuva-arkisto

Olisiko mahdollista saada kaikki Amurin Helmessä olevat kuvat

Olisiko mahdollista saada kaikki Amurin Helmessä olevat kuvat myöskin tänne "netttiin"? Nyt on vain muutama kuva sivulla 2 samoja, jotka ovat Amurin helmen näyttelyssä.

Kirjoita uusi kommentti

CAPTCHA
Tämän kohdan tarkoitus on estää automatisoituja roskaposti-robotteja syöttämästä ei-toivottua sisältöä sivustolle.
q
c
Q
k
s
G
Syötä koodi ilman välilyöntejä. Huomioi että kirjainten koolla on väliä.