Rokkia Mansesta

Tamperelaista rock-elämää nyt ja ennen. Jaa muistoja, kuvia ja kokemuksia.

Käytkö keikoilla ja konserteissa? Oletko soittanut itse yhtyeessä? Löytyykö kotisi arkistoista muuten vain materiaalia, joka liittyy tavalla tai toisella tamperelaiseen rockmusiikkiin? Haluaisitko jakaa muistosi ja kokemuksesi muillekin ja katsoa samalla mitä muut ovat tallettaneet ilmiöstä?

Tampereen museot toimivat pirkanmaalaisen ja tamperelaisen kulttuurin ja elämäntavan tallettajana, tutkijana ja esittelijänä. Jotta paikallista rock-historiaa ja tuoreempia musiikki-ilmiöitä saataisiin tallennettua ja dokumentoitua entistäkin monipuolisemmin ja kattavammin, haastavat Vapriikki ja kuva-arkisto kaikki kaupunkilaiset jakamaan ajatuksia ja materiaalia aiheesta.Voit jakaa materiaalia vain muille nähtäväksi tai halutessasi myös luovuttaa sitä Tampereen museoille talteen jälkipolville.

Materiaali voi olla mitä tahansa tamperelaiseen rock-kulttuuriin liittyvää; valokuvia, videokuvaa, tarinoita, tai vaikkapa ääninäytteitä. Materiaalin jakaminen vaatii rekisteröitymisen palveluun, mutta jaettua aineistoa voi katsella ja kommentoida ilman rekisteröitymistä.

Voit myös osallistua tallentamiseen ottamalla yhteyttä sähköpostilla tai puhelimella tai tulemalla paikan päälle Vapriikkiin.

Vapriikin ja kuva-arkiston käyntiosoite:
Tampellan alue
Alaverstaanraitti 5
33101 Tampere

Yhteystiedot:
Kimmo Antila: 040 726 4590, kimmo.antila(at)tampere.fi
Riitta Kela: 040 761 5905, riitta.kela(at)tampere.fi

Muita solmuja aiheesta:

  • Array
Lisää tiedosto Vaatii kirjautumisen palveluun.

Kommentit

Kirjoita uusi kommentti

CAPTCHA
Tämän kohdan tarkoitus on estää automatisoituja roskaposti-robotteja syöttämästä ei-toivottua sisältöä sivustolle.
T
7
W
C
D
G
Syötä koodi ilman välilyöntejä. Huomioi että kirjainten koolla on väliä.